Evenimente

Conferinta Februarie 2016... Mai mult

Conferinta Ianuarie 2016... Mai mult

Praznicul Bobotezei 2016... Mai mult

 

 

 

 

 

 

 

 

  • POZA LITURGHIE5

Sedinta Februarie 2012

 

Conferinta Administrativa lunara 16.02.2012

 

     In data de 16.02.2012 a avut loc le sediul Protopopiatului Ortodox Român Sibiu Conferința Administrativă lunară a preotilor din Protopopiat.

     Întrunirea a fost prezidată de P.C. Pr. Protopop Ioan Coșa, Protopopul Sibiului care a prezentat preotilor comunicările de ordin administrativ care privesc parohiile din Protopopiatul Sibiu, fiind transmise mai multe Adrese și hotărâri ale Arhiepiscopiei Sibiului.

     P.C. Pr. Protopop a multumit preotilor din parohiile sibiene pentru implicarea jertfelnică în campania de colectare de alimente neperisabile, pături și bani pentru persoanele afectate de căderile abundente de zăpadă și viscol, reînoind apelul pentru continuarea campaniei până când este necesar.

     Totodată cu ocazia ”Anului Omagial al Sfântului Maslu și al îngrijirii bolnavilor” a fost implementat și noul concurs național de miniproiecte de educație social-filantropică organizat cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel și cu aprobarea Sfântului Sinod, cu tema ”Copilul învață iubirea lui Hristos”, proiect care va implica toți preoții din Protopopiat.

     Întâlnirea s-a finalizat cu o meditație susținută de P.C. Pr. Dr. Buta Eugen, paroh al Parohiei Inferior IV Sibiu, cu tema ”Inovațiile în cult”.