Evenimente

Conferinta Februarie 2016... Mai mult

Conferinta Ianuarie 2016... Mai mult

Praznicul Bobotezei 2016... Mai mult

 

 

 

 

 

 

 

 

  • POZA LITURGHIE5

Invitatie la a II a Inviere

Prea Cucernice Părinte Paroh

 

     Înspiritul unei mai bune colaborări şi a împlinirii ascultării faţă de Înaltul nostru Ierarh, cu frăţească dragoste şi colegialitate, Vă reamintim următoarele:

     Slujba Învierii se va oficia la ora 24.00, urmată de Sfânta Liturghie și împărțirea paștilor.

    În Duminica Învierii toţi preoţii din Sibiu sunt invitaţi să slujească Vecernia (a doua Înviere) la Catedrala Mitropolitană la ora 13.00, alături de Înalt Prea Sfinţia Sa Mitroplit Dr. Laurenţiu Streza. De asemenea după oficierea slujbei de Vecernie va avea loc Pelerinajul de Înviere (Marșul Învierii), după care toţi preoţii sunt aşteptaţi la recepţia oferită de Înalt Prea Sfinţia Sa.

      Menţionăm faptul că niciun preot nu va rămâne la biserică, ci toţi vom fi împreună cu credincioşii în numar cât mai mare. Preoții participanţi la slujba Vecerniei vor fi în veşminte de protocol.

     Participarea numai personală a preotului paroh neînsoțit de credincioși, dovedește lipsa de interes a preotului și afront față de slujbele comunitare inițiate de Înalt Prea Sfinția Sa Mitropolit Dr. Laurențiu Streza, cât și incapacitatea preotului paroh de mobilizare a credincioșilor să participe la un astfel de program.

 

  

          Sibiu                                                                     Protopop

     10.04.2012                                                               Pr. Ioan Coşa