Dar de Craciun

Protopopiatul Ortodox Sibiu prin Biroul de Asistenţă Socială a desfăşurat o acţiune social filantropică, cu ocazia Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, în incinta Spitalului de Psihiatrie ,,Dr. Gheorghe Preda’’ Sibiu. Acţiunea face parte din programul ,,Dar de Crăciun’’, al departamentului social, fondurile necesare provenind din contribuţia parohiilor la fondul social al Protopopiatului Sibiu. Însoţit de asistentul social şi de secretarul protopopiatului, protopopul de Sibiu, părintele Ioan Coşa, a vizitat bolnavii cronici de la secţia VI Pshiatrie a spitalului sibian, unde au participat la serbarea de Crăciun organizată de pacienţi, sub îndrumarea personalului angajat.

Colindele, poeziile, momentele artistice oferite de studenţi şi elevi sibieni, veniţi să ofere bucurie acestor persoane cu dificultăţi psihice, au fost încununate de darurile oferite de Protopopiatul Sibiu.

De acest proiect au beneficiat 40 de bolnavi fără aparţinători de pe secţia psihiatrie VI cronici, primind pachete cu obiecte de uz personal.